Kasvua tekemässä …

Okariasta osa Pintos Groupia 30.5.2017

Jatkuva kehittyminen ja halu menestyä ovat Okaria Oy:n menestystarinan takana. Ilman oikeaa asennetta, asiakkaan kuuntelemista sekä jatkuvaa tuotevalikoiman kehittämistä kohta 40-vuotias Okaria ei olisi siinä missä se vuonna 2017 on: kasvamassa entistä merkittävämmäksi rakennusalan kumppaniksi Suomen monipuolisimman "Tuotteita rakentamiseen" -valikoiman omistajana. Päämääränä jatkossakin ”Oikeat tuotteet, oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan”.

Suomen lisäksi laaja valikoima Okarian "Tuotteita rakentamiseen" löytyy myös Okarian Viron, Latvian ja Liettuan jälleenmyyjien valikoimasta Baltian rakennusmarkkinoiden hyödyksi.

Okaria-tuotteita matkaa säännöllisesti myös Ruotsin, Norjan, Islannin ja Puolan rakennusmarkkinoille sekä kokemusta löytyy niin ikään viennistä Israeliin, Saudi-Arabiaan, Tsekkeihin, Espanjaan sekä Venäjälle.

Kullan kallis kumppanuus

Tuotevalikoiman monipuolisuutta ja jatkuvaa kehittymistä ei olisi ilman Okarian aktiivisia asiakkaita. Okarian osaava myyntitiimi kulkee kentällä jatkuvasti korvat auki, kehittämisideoita ja tilaustarpeita kartoittaen. Saatujen tietojen pohjalta myyntitiimi kehittää tuotevalikoimaansa jatkuvasti yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa – eli heidän, jotka Okaria –Tuotteita rakentamiseen -valikoiman tuotteita käyttävät ja tarvitsevat. Okariassa ymmärretään, että on onnea tehdä yhteistyötä osaavien asiakkaiden sekä oikeiden kumppaneiden rinnalla. Ja totta kai Okaria vaalii kasvunsa avaimia parhaansa mukaan. Kasvaneista tilausmääristä huolimatta, Okaria on pystynyt edelleen pitämään kiinni lupauksestaan, että kaikki varastotuotteet lähtevät matkaan 24 tunnin sisällä tilauksesta. Tähän on auttanut osaltaan myös se, että Okaria -Tuotteita rakentamiseen varastoidaan tänä päivänä useassa varastotoimipisteessä.

Testattua laatua

Valppaus on valttia myös laadun kehittämisessä. Betonialan kovassa kilpailussa pärjää se, jonka kokonaispaketin laatu on ”just eikä melkein”. Nykypäivän betonielementtien on oltava lähes ikuisia ja valuissa käytettävien tuotteiden kestäviä ja tarkoituksenmukaisia. Tuotteita pitää kehittää koko ajan paremmiksi, turvallisemmiksi ja tämän päivän vaatimuksia vastaaviksi. Myös ympäristönäkökulmat pitää huomioida ja Okaria onkin ottanut kunnia-asiakseen testata keskeisimmät tuotteensa ja tarjota laatunsa tulokset avoimesti asiakkaidensa käyttöön.

Laatu- ja ympäristö

Okaria Oy:llä on sertifioitu johtamisjärjestelmä, jota se ylläpitää sekä kehittää parantaakseen jatkuvasti omaa toimintaansa huomisen päivän vaatimuksia vastaavaksi sekä tietenkin vastatakseen entistä paremmin asiakkaidensa vaatimuksiin.

Seuraavat periaatteet toimivat ohjeenamme kehittäessämme toimintaamme:

  • laatu syntyy tuotteita ja palveluita tuottamalla ei tarkastamalla
  • asiakas on lopullinen työnantajamme ja palkanmaksajamme
  • uskallamme kyseenalaistaa toimintamallimme ja omaksua uusia toimintamalleja kehittäessämme toimintaamme sekä tuotevalikoimaamme
  • minimoimme tuotteidemme sekä toimintamme aiheuttamaa ympäristökuormaa ja ohjaamme myös asiakkaitamme sekä yhteistyötahojamme tähän suuntaan
  • sitoudumme noudattamaan toimintaamme ohjaavia lakeja ja määräyksiä
  • sitoudumme jatkuvaan parantamiseen kehittäessämme toimintaamme

Jokainen työntekijä ymmärtää laadun ja ympäristön merkityksen omassa työssään ja on oikeutettu sekä velvollinen puuttumaan havaitsemiinsa epäkohtiin ja poikkeamiin.

Okarialla myös vapaus ja vastuu kulkevat rinnakkain. Vain ottamalla vastuun omasta tekemisestämme toimintamme rima pysyy korkealla.

Asiakas sekä laatu ovat avainasemassa toiminnassamme. Tähän pyrimme joustavalla tiimiorganisaatiolla, laadukkaalla työllä ja toiminnalla, osaavalla tuotekehityksellä sekä interaktiivisella markkinoinnilla. Nämä yhdessä mahdollistavat jatkuvan kehityksen sekä kilpailukyvyn paranemisen.

Sertifikaatit

Sertifioitu laatujärjestelmä ISO 9001 Sertifioitu ympäristöjärjestelmä ISO 14001
Voit ladata sertifikaatin tästä. (Pdf-tiedoston koko on noin 110kt)

Inspecta sertifikaatti 4927-02 Okaria-vaijerilenkkijärjestelmälle
Voit ladata sertifikaatin tästä. (Pdf-tiedoston koko on noin 126kt)

 

SOITA MEILLE
Captcha-koodi

Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.